(06-30) 931-9955

Elromlott a mosógépe és nem tud dönteni?csak egy telefon és segítünk! Szolgáltatásaink

Felújított készülékek, Alkatrész kereskedelem

Felújított mosógép , mikrohullámú sütő értékesítése garanciával

+ Eladó mosógépek  + Eladó mikrohullámú sütők

A mosógép vagy mikrohullámú sütő életkorának és a hiba nagyságának függvényében, már nem minden esetben van értelme a mosógép vagy a mikrohullámú sütő javításának. Ezen esetekben a javítási költségek már meghaladják azt a gazdaságossági határt, ami alatt még érdemes a mosógép vagy mikrohullámú sütő javításával foglalkozni. Ilyen esetekben szakembereink javasolni szokták a mosógép vagy a mikrohullámú sütő cseréjét.

A SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ használt felújított automata mosógép készítésével, és értékesítésével foglalkozik 12 hónap garanciával, és budapesti valamint veresegyházi viszonylatban ingyenes házhoz szállítással.

+ Eladó mosógépek  + Eladó mikrohullámú sütők

Ezen kívül a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ használt felújított mikrohullámú sütő készülékeket készít, és értékesít 3-6 hónap garanciával, igény szerint házhoz szállítással.

A készülékek felújítása szinte egy újjáépítéssel vetekszik, hiszen a meglévő hibákon kívül a konstrukciós, gyártási hibákat is kijavítjuk.

Ha Önnek elnyeri ajánlatunk a tetszését a megbeszélt időpontban, leszállítjuk és beüzemeljük a kiválasztott használt felújított mosógép, illetve használt felújított mikrosütő készüléket.

A használt felújított automata mosógép és használt felújított mikrohullámú sütő készülékek árképzése során a szállítás és üzembe helyezés nem épül be. Megfelelő dokumentációkat, és a használt felújított automata mosógép és használt felújított mikrohullámú sütő készülékekhez megfelelő betanítást biztosítunk. Régi, az Ön által leadott mosógép vagy mikrosütő készülékét típusa, kora és hibája szerint beszámítjuk a Nálunk vásárolt használt felújított automata mosógép, illetve használt felújított mikrohullámú sütő árába.

Minden esetben gondoskodunk az Ön régi használt mosógép vagy használt mikrohullámú sütő készülékének átvételéről, elszállításáról. Ezzel Önnek nem lesz gondja, mivel a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ használaton kívüli, üzemképtelen háztartási kisgép , mosógép , mikrohullámú sütő és egyéb készülék átvételével, igény szerinti elszállításával, ezek teljesen szelektív módon való szétbontásával és megsemmisítésével is foglalkozik.

+ Eladó mosógépek  + Eladó mikrohullámú sütők

 

Alkatrészek értékesítése

A SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ hibás, üzemképtelen, használaton kívüli, lecserélt, megunt automata mosógépek és mikrohullámú sütők teljesen szelektív módon való szétbontásával is foglalkozik. Ezen készülékek működőképes, használható bontott alkatrészeinek forgalmazásával és értékesítésével segítjük kollegák, szakemberek vagy vállalkozó kedvű amatőrök munkáját.

Mikrohullámú sütők minden típusának bontásával és alkatrészeinek értékesítésével kapcsolatban forduljanak Hozzánk, bármilyen kérést, keresést a lehetőségek szerint megpróbálunk megoldani.

Bontott mikrohullámú sütö alkatrészek:

  • vezérlő elektronika, órakapcsoló, előlap, forgató gomb,
  • komplett ajtó, ajtóhorog, rugó
  • tányér, tányérforgató motor-idom-karika, csillámlemez
  • magnetron, nagyfesz trafó-kondenzátor-dióda-biztosíték
  • izzó, zavarszűrő, ventilátor

Automata mosógépek közül főleg az alábbiak bontásával és alkatrészeinek értékesítésével foglalkozunk:

  • Whirlpool
  • Indesit
  • Bosch-Siemens
  • Electrolux-Zanussi-AEG

Egyéb készülék típusok esetén a megfelelő alkatrészt kapcsolatunkban lévő kollégáktól tudjuk beszerezni. Ebben az esetben is forduljanak Hozzánk bizalommal, megoldunk minden problémát lehetőségeink szerint.

Az alkatrész paletta igen széles, ezért kérjük minden esetben az elérhetőségek útján érdeklődjenek, mert oldalunkon a rengeteg alkatrész fényképe, leírása nem fér el.

Telefonszámunk: (06 30) 931-9955

Mosógép szervizünk az alábbi márkák javítását vállalja:

Whirlpool , Ignis , Polar , Laden , Electrolux , Zanussi , AEG , Bosch , Siemens , Indesit , Ariston , Hajdú Energomat , Energolux , Minimat , Midimat , Centrilux , Zerowatt , Hansmark , Techwood , General Line , Orion , Candy , Hoover , LG , Samsung , Daewoo , Fagor