(06-30) 931-9955

Elromlott a mosógépe és nem tud dönteni?csak egy telefon és segítünk! Szolgáltatásaink

Mikrohullámú sütő javítás (háztartási és ipari)

Mikrohullámú sütő javítás szervizünk egyik tevékenységi köre, melyet Budapest és Pest megye területén végzünk.

Vállaljuk minden típusú mikrohullámú sütő (háztartási és ipari) átvizsgálását , állapot felmérését és teljes körű javítását.

Mikrohullámú sütő szerelő kollégáink gyors, szakszerű javítást vállalnak garanciával a helyszínen és szervizünkben.

Szerviz központunk Budapest III. kerület (Római lakótelep) Silvanus sétány  9. szám alatt található.

Telephelyünk Veresegyház (Csonkás) Hétvezér u. 1. szám alatt található.

+ Szolgáltatási területeink Budapesten és Pest megyében

Egyaránt javítunk háztartási és ipari mikrohullámú sütőket, az egyszerűbb olcsó készülékektől a többfunkciós beépített készülékekig.

Minden típusú mikrohullámú sütő szerelés és javítás esetén állunk rendelkezésére. Legyen szó általános állapot felmérésrõl, szakszerû javításról vagy beüzemelésrõl.

1997-től a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ önállóan végzi a mikrohullámú sütő javítás, szerelés munkákat egyaránt magán ügyfeleknek és közületeknek.

Felkészült és tapasztalt munkatársakkal vállaljuk mikrohullámú sütő helyszíni illetve műhelyben történő javítását.

Ipari mikrohullámú sütő javítását általában még aznap, a helyszínen elvégezzük, de elõfordul, hogy némelyik mikrohullámú sütő szerelés csak szerviz körülmények között lehetséges. Ez esetben a mikrohullámú sütő szakszerű el- és visszaszállításáról saját szervizes gépkocsinkkal gondoskodunk.

Háztartási mikrohullámú sütő javítása az esetek zömében csak szerviz körülmények között lehetséges. Abban az esetben, ha az Ügyfélnek nincs módjában szervizünkbe beszállítani a készülékét, Mi gondoskodunk a mikrohullámú sütő szakszerű el- és visszaszállításáról saját szervizes gépkocsinkkal.

Mikrohullámú sütő javítás munkadíjaink mindig fix összegek, mely függ a készülék típusától, és hibájától. Ezt a hiba-megállapítás után azonnal ajánlatként közöljük az ügyféllel.

A mikrosütő szerelés költsége minden esetben tartalmazza a munkadíjat, és az esetlegesen beépítésre kerülő alkatrészek árát is. A beépítésre kerülő alkatrészek beszerzéséről ugyancsak minden esetben Mi gondoskodunk. A mikrosütő javítás során a kisebb és gyakrabban előforduló hibákhoz szinte azonnal tudunk alkatrészt biztosítani. A nagyobb mikrosütő alkatrészeket megrendeljük, melyek áráról és várható beérkezés időpontjáról tájékoztatjuk az Ügyfeleket. Javítási előleget csak nagyobb értékű, vagy ritkábban előforduló alkatrész beszerzése előtt kérünk, mivel ezeket rendelés esetén szervizünknek is ki kell fizetnie.

A hiba tényleges kijavításának ideje nem befolyásolja az előre megadott árat. De előfordulhat, hogy a javítás során újabb hiba kerül előtérbe, mely addig nem volt látható, ez változtathat az áron.

A mikrohullámú sütő javítás során a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ mind az elvégzett munkára mind az általunk beszerzett és beszerelt alkatrészekre garanciát vállal!

Mosógép szervizünk az alábbi márkák javítását vállalja:

Whirlpool , Ignis , Polar , Laden , Electrolux , Zanussi , AEG , Bosch , Siemens , Indesit , Ariston , Hajdú Energomat , Energolux , Minimat , Midimat , Centrilux , Zerowatt , Hansmark , Techwood , General Line , Orion , Candy , Hoover , LG , Samsung , Daewoo , Fagor