(06-30) 931-9955

Elromlott a mosógépe és nem tud dönteni?csak egy telefon és segítünk! Szolgáltatásaink

Mosógép javítás

Mosógépjavítás Óbuda, Újpest, Angyalföld, Újpalota, Zugló, Veresegyház területén

Szervizünk fő tevékenységi köre a mosógépek javítása, szolgáltatásunkat Budapest és Pest megye területén végezzük.

Vállaljuk minden típusú mosógép átvizsgálását, állapot felmérését és teljes körű javítását.

Felkészült és tapasztalt mosógépszerelő kollégáink gyors, szakszerű javítást vállalnak garanciával a helyszínen és óbudai szervizünkben, szerelőműhelyünkben.

Egyaránt javítunk hagyományos keverőtárcsás és automata mosógépet, valamint mosó-szárítógépet.

Bármilyen típusú mosógép szerelése és javítása esetén állunk rendelkezésére, legyen szó általános állapot felmérésről, szakszerű javításról vagy beüzemelésről!

1997-től a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ önállóan végzi a mosógépjavítási, szerelési munkákat magán ügyfeleknek és közületeknek egyaránt.

Silvanus Mosógép Szerviz

Szerviz központunk: Budapest III. kerület (Óbuda, Római lakótelep) Silvanus sétány 9. szám alatt található.

Telephelyünk: Veresegyház (Csonkás) Hétvezér u. 1. szám alatt található.

+ Kapcsolat, elérhetőségeink - Bemutatkozás

Mosógépjavítási szolgáltatásunk elérhető:

Budapest: Óbuda, Újpest, Angyalföld, Zugló, Újpalota, Rákospalota

Pest megye: Veresegyház, Gödöllő, Vác, Dunakeszi, Szentendre

+ Szolgáltatási területeink teljes listája

A legtöbb mosógép javítási munkát általában még aznap, a helyszínen elvégezzük, de előfordul, hogy némelyik mosógép szerelése csak szerviz körülmények között lehetséges. Ez utóbbi esetben a gép szakszerű el- és visszaszállításáról saját szervizes gépkocsinkkal gondoskodunk.

A mosógép javítás árairól:

Javítási munkadíjunk minden esetben fix összeg, ami a készülék típusától és hibájától függ. Az összeget a hiba megállapítását követően azonnal, ajánlatként közöljük az Ügyféllel.

A hiba tényleges kijavításának ideje nem befolyásolja az előre megadott árat.

Ingyenes kiszállást, bevizsgálást MI nem ígérünk. Amit ígérhetünk: javítási munka megrendelése esetén bevizsgálási / kiszállási díjat nem számolunk fel!

A mosógép szerelési költsége minden esetben tartalmazza a munkadíjat, a kiszállási díjat, és az esetlegesen beépítésre kerülő alkatrészek árát is. A beépítésre kerülő alkatrészek beszerzéséről minden esetben Mi gondoskodunk. A mosógépjavítás során a kisebb és gyakrabban előforduló hibákhoz szinte azonnal tudunk alkatrészt biztosítani. A nagyobb alkatrészeket megrendeljük, melyek áráról és a várható beérkezés időpontjáról tájékoztatjuk Ügyfeleinket. Javítási előleget kizárólag nagyobb értékű, vagy ritkábban előforduló alkatrész beszerzése előtt kérünk, mivel ezeket rendelés esetén szervizünknek is ki kell fizetnie.

+ Tekintse meg kiszállási, bevizsgálási árainkat!

A mosógép javítás során a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ mind az elvégzett munkára, mind az általunk beszerzett és beszerelt alkatrészekre garanciát vállal!

Mosógép szervizünk az alábbi márkák javítását vállalja:

Whirlpool , Ignis , Polar , Laden , Electrolux , Zanussi , AEG , Bosch , Siemens , Indesit , Ariston , Hajdú Energomat , Energolux , Minimat , Midimat , Centrilux , Zerowatt , Hansmark , Techwood , General Line , Orion , Candy , Hoover , LG , Samsung , Daewoo , Fagor