(06-30) 931-9955

Elromlott a mosógépe és nem tud dönteni?csak egy telefon és segítünk! Szolgáltatásaink

Mosógép, villanytűzhely üzembe helyezése

A mosógép vagy villanytűzhely életkorának és a hiba nagyságának függvényében, már nem minden esetben van értelme a mosógép vagy a villanytűzhely javításának. Ezen esetekben a javítási költségek már meghaladják azt a gazdaságossági határt, ami alatt még érdemes a mosógép vagy villanytűzhely javításával foglalkozni. Ilyen esetekben szakembereink javasolni szokták a mosógép, illetve a villanytűzhely cseréjét.

Ha Ön úgy dönt, hogy új mosógépet vásárol, és az üzembe helyezési  műveletek Önnek problémát okoznak, kérem hívjon Minket bizalommal, mert a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ , mosógép szerelés mellett üzembe helyezéseket is vállal.

Ha Ön új villanytűzhelyet vásárol minden esetben hívjon Minket bizalommal, mert a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ villanytűzhelyek üzembe helyezéseket is vállalja. Ezen készülékek szakember általi üzembe helyezése mindig a garancia alapfeltétele.

Ha nincs kiépítve megfelelő víz és csatorna csatlakozás, illetve elektromos csatlakozás keressen Minket, segítünk szakértő, tapasztalt kollégákkal megoldani a problémákat.

+ Szolgáltatási területeink Budapesten és Pest megyében

 

Mosógép szervizünk az alábbi márkák javítását vállalja:

Whirlpool , Ignis , Polar , Laden , Electrolux , Zanussi , AEG , Bosch , Siemens , Indesit , Ariston , Hajdú Energomat , Energolux , Minimat , Midimat , Centrilux , Zerowatt , Hansmark , Techwood , General Line , Orion , Candy , Hoover , LG , Samsung , Daewoo , Fagor