(06-30) 931-9955

Elromlott a mosógépe és nem tud dönteni?csak egy telefon és segítünk! Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Mosógép javítás

Szervizünk fő tevékenységi köre a mosógépek javítása, melyet Budapest és Pest megye területén végzünk.

 Vállaljuk minden típusú mosógép átvizsgálását , állapot felmérését és teljes körű javítását.

Mosógép szerelő kollégáink gyors, szakszerű javítást vállalnak garanciával a helyszínen és szervizünkben.

Szerviz központunk Budapest III. kerület (Római lakótelep) Silvanus sétány  9. szám alatt található. 

Telephelyünk Veresegyház (Csonkás) Hétvezér u. 1. szám alatt található.

+ Szolgáltatási területeink Budapesten és Pest megyében

 Egyaránt javítunk hagyományos keverőtárcsás és automata mosógépet, valamint mosó-szárítógépet.

Minden típusú mosógép szerelés és javítás esetén állunk rendelkezésére. Legyen szó általános állapot felmérésrõl, szakszerû javításról vagy beüzemelésrõl.

1997-től a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ önállóan végzi a mosógép javítás, szerelés munkákat egyaránt magán ügyfeleknek és közületeknek.

Felkészült és tapasztalt munkatársakkal vállaljuk mosógépek helyszíni illetve mûhelyben történõ javítását.

A legtöbb mosógép javítást általában még aznap, a helyszínen elvégezzük, de elõfordul, hogy némelyik mosógép szerelés csak szerviz körülmények között lehetséges. Ez utóbbi esetben a mosógép szakszerű el- és visszaszállításáról saját szervizes gépkocsinkkal gondoskodunk.

Mosógép javítás munkadíjaink mindig fix összegek, mely függ a készülék típusától, és hibájától. Ezt a hiba-megállapítás után azonnal ajánlatként közöljük az ügyféllel.

A mosógép szerelés költsége minden esetben tartalmazza a munkadíjat, a kiszállási díjat, és az esetlegesen beépítésre kerülő alkatrészek árát is. A beépítésre kerülő alkatrészek beszerzéséről ugyancsak minden esetben Mi gondoskodunk. A mosógép javítás során a kisebb és gyakrabban előforduló hibákhoz szinte azonnal tudunk alkatrészt biztosítani. A nagyobb mosógép alkatrészeket megrendeljük, melyek áráról és várható beérkezés időpontjáról tájékoztatjuk az Ügyfeleket. Javítási előleget csak nagyobb értékű, vagy ritkábban előforduló alkatrész beszerzése előtt kérünk, mivel ezeket rendelés esetén szervizünknek is ki kell fizetnie.

A hiba tényleges kijavításának ideje nem befolyásolja az előre megadott árat. De előfordulhat, hogy a javítás során újabb hiba kerül előtérbe, mely addig nem volt látható, ez változtathat az áron. Például egy mosógép csapágyazása esetén, az ajánlat megtétele után lesz teljesen szétszedve a készülék, és ha a rossz csapágyak megsértették a forgódobot, ennek cseréje vagy javítása plusz, előre nem kalkulálható költséget képez.

A mosógép javítás során a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ mind az elvégzett munkára mind az általunk beszerzett és beszerelt alkatrészekre garanciát vállal!

 

Mikrohullámú sütő javítása

Mikrohullámú sütő javítás szervizünk egyik tevékenységi köre, melyet Budapest és Pest megye területén végzünk.

Vállaljuk minden típusú mikrohullámú sütő (háztartási és ipari) átvizsgálását , állapot felmérését és teljes körű javítását.

Mikrohullámú sütő szerelő kollégáink gyors, szakszerű javítást vállalnak garanciával a helyszínen és szervizünkben.

Szerviz központunk Budapest III. kerület (Római lakótelep) Silvanus sétány  9. szám alatt található.

Telephelyünk Veresegyház (Csonkás) Hétvezér u. 1. szám alatt található.

+ Szolgáltatási területeink Budapesten és Pest megyében

Egyaránt javítunk háztartási és ipari mikrohullámú sütőket, az egyszerűbb olcsó készülékektől a többfunkciós beépített készülékekig.

Minden típusú mikrohullámú sütő szerelés és javítás esetén állunk rendelkezésére. Legyen szó általános állapot felmérésrõl, szakszerû javításról vagy beüzemelésrõl.

1997-től a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ önállóan végzi a mikrohullámú sütő javítás, szerelés munkákat egyaránt magán ügyfeleknek és közületeknek.

Felkészült és tapasztalt munkatársakkal vállaljuk mikrohullámú sütő helyszíni illetve műhelyben történő javítását.

Ipari mikrohullámú sütő javítását általában még aznap, a helyszínen elvégezzük, de elõfordul, hogy némelyik mikrohullámú sütő szerelés csak szerviz körülmények között lehetséges. Ez esetben a mikrohullámú sütő szakszerű el- és visszaszállításáról saját szervizes gépkocsinkkal gondoskodunk.

 Háztartási mikrohullámú sütő javítása az esetek zömében csak szerviz körülmények között lehetséges. Abban az esetben, ha az Ügyfélnek nincs módjában szervizünkbe beszállítani a készülékét, Mi gondoskodunk a mikrohullámú sütő szakszerű el- és visszaszállításáról saját szervizes gépkocsinkkal.

Mikrohullámú sütő javítás munkadíjaink mindig fix összegek, mely függ a készülék típusától, és hibájától. Ezt a hiba-megállapítás után azonnal ajánlatként közöljük az ügyféllel.

A mikrosütő szerelés költsége minden esetben tartalmazza a munkadíjat, és az esetlegesen beépítésre kerülő alkatrészek árát is. A beépítésre kerülő alkatrészek beszerzéséről ugyancsak minden esetben Mi gondoskodunk. A mikrosütő javítás során a kisebb és gyakrabban előforduló hibákhoz szinte azonnal tudunk alkatrészt biztosítani. A nagyobb mikrosütő alkatrészeket megrendeljük, melyek áráról és várható beérkezés időpontjáról tájékoztatjuk az Ügyfeleket. Javítási előleget csak nagyobb értékű, vagy ritkábban előforduló alkatrész beszerzése előtt kérünk, mivel ezeket rendelés esetén szervizünknek is ki kell fizetnie.

A hiba tényleges kijavításának ideje nem befolyásolja az előre megadott árat. De előfordulhat, hogy a javítás során újabb hiba kerül előtérbe, mely addig nem volt látható, ez változtathat az áron.

A mikrohullámú sütő javítás során a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ mind az elvégzett munkára mind az általunk beszerzett és beszerelt alkatrészekre garanciát vállal!

 

Háztartási kisgépek javítása

Háztartási kisgépek gyors, szakszerű javítását csak szervizünkben vállaljuk.

A SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ háztartási kisgépek javításával – nemcsak a környező lakosság legnagyobb megelégedésére – a mai napig foglalkozik. Ezt azért érdemes kiemelni, mert napjainkban egyre több szerelő, és szerviz úgy érzi a kisgépek javításában ”NINCS PÉNZ”, és ezért nem foglalkoznak vele. De az ügyfelek igénye igenis ezt mutatja, és 1997-től a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ önállóan végzi a háztartási kisgép javítás , szerelés munkákat egyaránt magán ügyfeleknek és közületeknek, nem csak kerületi, de budapesti és pest megyei viszonylatban is.

Háztartási készülékeit javításra leadhatja központi szervizünkbe Budapesten, illetve telephelyünkön Veresegyházán.

Szerviz központunk Budapest III. kerület (Római lakótelep) Silvanus sétány  9. szám alatt található. Hétköznap 09-17 óra közötti nyitva tartással várjuk Ügyfeleinket, a rossz háztartási kisgépek leadására, illetve a megjavított háztartási kisgépek átvételére.

Telephelyünk Veresegyház (Csonkás) Hétvezér u. 1. szám alatt található. Itt a környező lakosság, illetve közületek részére hétfő-szerda-péntek napokon 14-18 óra közötti időpontban tudunk háztartási kisgépek átvételére szolgáltatást nyújtani. A megjavított készülékeket ugyanitt, ezen időpontokban tudják átvenni.

Felkészült és tapasztalt munkatársakkal vállaljuk szervizünkben háztartási kisgépek - mikrohullámú sütő , centrifuga , fűnyíró , porszívó , takarítógép , morzsaporszívó , vasaló , hajszárító , hajformázó , hajvasaló , hajszárítóbúra , robotgép , kenyérpirító , kézimixer , aprítógép , turmixgép , grillsütő , gyümölcscentrifuga , kávéfőző , kávédaráló , vízforraló , hősugárzó , ventilátor , rúdmixer , szendvicssütő , olajsütő , villanyrezsó , olajradiátor , szeletelőgép , elektromoskés , húsdaráló , stb - javítását.­­

Háztartási kisgép javítás munkadíjaink mindig fix összegek, mely függ a készülék típusától, és hibájától. Ezt a javításra leadott háztartási kisgép átvételekor azonnal ajánlatként közöljük az ügyféllel.

A háztartási kisgép szerelés költsége minden esetben tartalmazza a munkadíjat, és az esetlegesen beépítésre kerülő alkatrészek árát is. A beépítésre kerülő alkatrészek beszerzéséről ugyancsak minden esetben Mi gondoskodunk. A háztartási kisgép javítás során a kisebb és gyakrabban előforduló hibákhoz szinte azonnal tudunk alkatrészt biztosítani. A nagyobb alkatrészeket megrendeljük, melyek áráról és várható beérkezés időpontjáról tájékoztatjuk az Ügyfeleket. Javítási előleget csak nagyobb értékű, vagy ritkábban előforduló alkatrész beszerzése előtt kérünk, mivel ezeket rendelés esetén szervizünknek is ki kell fizetnie.

A hiba tényleges kijavításának ideje nem befolyásolja az előre megadott árat. De előfordulhat, hogy a javítás során újabb hiba kerül előtérbe, mely addig nem volt látható, ez változtathat az áron.

Háztartási kisgép javítás során a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ csak az általunk beszerzett és beszerelt alkatrészekre, valamint 10.000,- Forint feletti javítási munkára vállal garanciát !

 

Mosógép , villanytűzhely üzembe helyezése

A mosógép vagy villanytűzhely életkorának és a hiba nagyságának függvényében, már nem minden esetben van értelme a mosógép vagy a villanytűzhely javításának. Ezen esetekben a javítási költségek már meghaladják azt a gazdaságossági határt, ami alatt még érdemes a mosógép vagy villanytűzhely javításával foglalkozni. Ilyen esetekben szakembereink javasolni szokták a mosógép, illetve a villanytűzhely cseréjét.

Ha Ön úgy dönt, hogy új mosógépet vásárol, és az üzembe helyezési  műveletek Önnek problémát okoznak, kérem hívjon Minket bizalommal, mert a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ , mosógép szerelés mellett üzembe helyezéseket is vállal.

Ha Ön új villanytűzhelyet vásárol minden esetben hívjon Minket bizalommal, mert a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ villanytűzhelyek üzembe helyezéseket is vállalja. Ezen készülékek szakember általi üzembe helyezése mindig a garancia alapfeltétele.

Ha nincs kiépítve megfelelő víz és csatorna csatlakozás, illetve elektromos csatlakozás keressen Minket, segítünk szakértő, tapasztalt kollégákkal megoldani a problémákat.

+ Szolgáltatási területeink Budapesten és Pest megyében

 

Felújított mosógép , mikrohullámú sütő értékesítése garanciával

A mosógép vagy mikrohullámú sütő életkorának és a hiba nagyságának függvényében, már nem minden esetben van értelme a mosógép vagy a mikrohullámú sütő javításának. Ezen esetekben a javítási költségek már meghaladják azt a gazdaságossági határt, ami alatt még érdemes a mosógép vagy mikrohullámú sütő javításával foglalkozni. Ilyen esetekben szakembereink javasolni szokták a mosógép vagy a mikrohullámú sütő cseréjét.

A SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ használt felújított automata mosógép készítésével, és értékesítésével foglalkozik 12 hónap garanciával, és budapesti valamint veresegyházi viszonylatban ingyenes házhoz szállítással.

Ezen kívül a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ használt felújított mikrohullámú sütő készülékeket készít, és értékesít 3-6 hónap garanciával, igény szerint házhoz szállítással.

A készülékek felújítása szinte egy újjáépítéssel vetekszik, hiszen a meglévő hibákon kívül a konstrukciós, gyártási hibákat is kijavítjuk.

Ha Önnek elnyeri ajánlatunk a tetszését a megbeszélt időpontban, leszállítjuk és beüzemeljük a kiválasztott használt felújított mosógép, illetve használt felújított mikrosütő készüléket.

A használt felújított automata mosógép és használt felújított mikrohullámú sütő készülékek árképzése során a szállítás és üzembe helyezés nem épül be. Megfelelő dokumentációkat, és a használt felújított automata mosógép és használt felújított mikrohullámú sütő készülékekhez megfelelő betanítást biztosítunk. Régi, az Ön által leadott mosógép vagy mikrosütő készülékét típusa, kora és hibája szerint beszámítjuk a Nálunk vásárolt használt felújított automata mosógép, illetve használt felújított mikrohullámú sütő árába.

Minden esetben gondoskodunk az Ön régi használt mosógép vagy használt mikrohullámú sütő készülékének átvételéről, elszállításáról. Ezzel Önnek nem lesz gondja, mivel a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ használaton kívüli, üzemképtelen háztartási kisgép , mosógép , mikrohullámú sütő és egyéb készülék átvételével, igény szerinti elszállításával, ezek teljesen szelektív módon való szétbontásával és megsemmisítésével is foglalkozik.

 

Alkatrészek értékesítése

A SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ hibás, üzemképtelen, használaton kívüli, lecserélt, megunt automata mosógépek és mikrohullámú sütők teljesen szelektív módon való szétbontásával is foglalkozik. Ezen készülékek működőképes, használható bontott alkatrészeinek forgalmazásával és értékesítésével segítjük kollegák, szakemberek vagy vállalkozó kedvű amatőrök munkáját.

Mikrohullámú sütők minden típusának bontásával és alkatrészeinek értékesítésével kapcsolatban forduljanak Hozzánk, bármilyen kérést, keresést a lehetőségek szerint megpróbálunk megoldani.

Bontott mikrohullámú sütö alkatrészek:

  • vezérlő elektronika, órakapcsoló, előlap, forgató gomb,
  • komplett ajtó, ajtóhorog, rugó
  • tányér, tányérforgató motor-idom-karika, csillámlemez
  • magnetron, nagyfesz trafó-kondenzátor-dióda-biztosíték
  • izzó, zavarszűrő, ventilátor

Automata mosógépek közül főleg az alábbiak bontásával és alkatrészeinek értékesítésével foglalkozunk:

  • Whirlpool
  • Indesit
  • Bosch-Siemens
  • Electrolux-Zanussi-AEG

Egyéb készülék típusok esetén a megfelelő alkatrészt kapcsolatunkban lévő kollégáktól tudjuk beszerezni. Ebben az esetben is forduljanak Hozzánk bizalommal, megoldunk minden problémát lehetőségeink szerint.

Az alkatrész paletta igen széles, ezért kérjük minden esetben az elérhetőségek útján érdeklődjenek, mert oldalunkon a rengeteg alkatrész fényképe, leírása nem fér el.

 

Használaton kívüli készülékek átvétele

Gondoljon a jövőre!

Hibás, üzemképtelen, használaton kívüli, lecserélt, megunt háztartási készülékeit ne dobja a szemétbe! Ezeknek teljesen szelektív módon történő szétbontásával és újrahasznosításával gondoljunk gyermekeink jövőjére, ezért forduljanak hozzánk bármikor bizalommal.

Minden esetben gondoskodunk az Ön régi használt készülékének átvételéről, elszállításáról, vagy szervizünkbe bármikor leadhatja őket!

Ezzel Önnek nem lesz gondja, mivel a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ használaton kivüli, üzemképtelen háztartási kisgép, mosógép, mikrohullámú sütő és egyéb készülék átvételével, igény szerinti elszállításával, ezek teljesen szelektív módon való szétbontásával és megsemmisítésével is foglalkozik. 

 

Mosógép, mikrohullámú sütő és háztartási kisgép javítás során eddig ennyi tipus javításával foglalkoztunk:

 

ABC , Acosta , AEG , AFK , Airflow , Air Wawe , Aka , Alaska , Alien , Alien Bad , AL-KO , Alpina , Amana , Ambassade , Amstar , Amway , Angelo Po , Antec , Apexa , Aquafilter , Arcelik , Ardo , Ardolux , Ariete , Aristarco , Ariston , Ar-tech , Aspirateur , Astralux , Atag , Audioton , Aurea , Aurora , Austrolux ,

Babyliss , Balance , Bamix , Bauknecht , Beam , Beez , Beko, Beurer , Bestar , Best Garden , Beuty Queen , Bifinett , Bionaire , Black & Decker , Blauring , Bliss , Blue Air , Bomann , Boots , Bosch , Braun , Breeze , Brown , Brune , Budget , Bush , Burg , Butler ,

Calor , Candy , Capriccio , Capuccino , Cascade , Castel Garden , Castor , Centrilux , Changdi , Chrom-Well , Clariol , Clatronic , Comfort , Condel , Condor , Constructa , Crosslee , Crown ,

Daewoo , Dampf , Dario , Delton , De Longhi , Diana , Dimarson , Dirt Devil , Domotec , Donovia , Drill , Duemila , Dunatherm , Dyras ,

Earnest , EBD , Efbe , Ego , Einhell , EKO , Electric , Electrolux , Electrostar , Elekta , Elektra Bregenz , Elektro Helios , Elektronika , Elekthermax , Elettrica , Elin , Elco , Elta , Eltra , Ema , Ematic , Energolux , Energomat , Epilady , Ermila , Esge , Esse , ETA , Eudora , Eurolux , Europa , Europa Style , Eurotech , Exbo , Evrika , EWT ,

Fagor , Fairline , Fakir , Family , FAR , Ferm Florin , Fevill , FF , Fimar , First , Flora , Flymo , FMK , Formissimo , Forron , Fortuna , Franke , Friac , Frigidaire , Fugison , Fulida , Funai , Futachi ,

Galanz , Gardena , Garincia , Garzon , General Electric , General Line , Ghibli , Girmi , GM Electronic , Goldstar , Gorenje , Go/On , Grinder , Grundig ,

Haier , Hajdú , Hama , Hamilton Beach , Hansmark , Harvek , Hauser , Hausmeister , Heat Settings , Helkama , Heller , Henkel , Hirundo , Hisun , Hitachi , Home , Home Electric , Hoover , Hotpoint , Husqvarna , Hyper Chef , Hyundai ,

Iberna , Ideline , Ignis , IHM , Ikea , Imetec , IMI , Impact Drill , Indesit , Inotec , Items , ITT , Jazz , Jaguar , Joycare , June , Jura ,

Kalt , Kansai , Karancs , Karcher , Katomo , Kenwood , Keripar , KHG , Kitchen King , Kitchenware , Komet , Köppersbusch , Krups , Küchen Meister ,

Laden , Laer , Laminox , Lanelec , Lava , LFG , Lehel , Lehelux , Lervia , Level , Levis , LG , Liberty , Lisap , LIV , Lloyd , Lloyds , Logostar , Lord , Louis Axton , Loven , Lucky Star , Lux , Luxe , Luxell ,

Manmonlex , Marker , Matic , Matsui , Matura , Maxim , Medion , Medisana , Melissa , Merci , Merida , Mia , Micromark , Micromaster , Microstar , Microwawe , Midi Line , Midimat , Miele , Minimat , Miostar , MMG , Momert , Montana , Moulinex , Móra , Moser , MTD , Muster Slam , Müster ,

National , Nespresso , Nethaus , New Garda , Newtec , Nile , Nilfisk , Nimbusz , Nippon , Nordica , Nova , Novostar ,

Ocean , Office , OGS , OK , Olimpia , Omar , Omas , Omega , Optimo , Opus , Orion , Oster ,

Pacific , Panasonic , Panasound , Panational , Pelgrim , Perfect , Petra , Philips , Polar , Power Juicer , Predom , Premium , Prima , Privileg , Progress , Pro Wawe , Ptech , Pylones ,

Rakéta , Rego , Remington , Remoska , Retigo , RG , Roadstar , RODH , Rohnson , Roller , Rollre, Romo , Ronic , Rossman , Rotel , Royal , Robus , Rovus , Rowenta , Rönsch , RTC , Russell Hobbs ,

Saeco , Salco , Sampo , Samsung , Sanakashi , Sanusy , Sanyó , Satrap , Scarlett , Schaerf , Schneider , SEB , Seiko , Selec Line , Sencor , Severin , Shark , Sharp , Siemens , Sigma , Silent , Silva , Silver , Silver Crest , Simbio , Simfer , Simpio , Skandi , Skil , SMC , Smeg , Smoothie , Soehnle , Softelle , Sogno , Solac , Solinex , Speedy , Spidem , Splendida , Spring , Stahlman , Stand Fan , Star , Starbuchs , Startech , Straume , Straus , Stylistic , Sunbeam , Sunzone , Superior , Supersolano ,

Szarvasi ,

Taurus , Tájfun , Tátramat , TCM , Teba , TEC , Technostar , Techwood , Tectron , Tefal , Teka , Tellier , Termika , Termozeta , Tesco , Thomas , Tokyo , Toni & Guy , Topmicro , Toptech , Toshiba , Toyo , Trend , Triasun , Trion , Trisa , Tristar,

Ufesa , Ultimate Chopper , Unifix ,

Valera , Variolux , Veb , Vestel , Vidal Sassoon , Vinchi , Vireo , Vital System , Vjatka , Voltotherm ,

Wahl , Wamsler , Waring , Wella , Weltec , Whirlpool , Whiteline , Wigo , WIK , Winstar , Wirbel , Wolf , Wölfling ,

Zanussi , Zelmer , Zepter , Zerowatt

Mosógép szervizünk az alábbi márkák javítását vállalja:

Whirlpool , Ignis , Polar , Laden , Electrolux , Zanussi , AEG , Bosch , Siemens , Indesit , Ariston , Hajdú Energomat , Energolux , Minimat , Midimat , Centrilux , Zerowatt , Hansmark , Techwood , General Line , Orion , Candy , Hoover , LG , Samsung , Daewoo , Fagor