(06-30) 931-9955

Elromlott a mosógépe és nem tud dönteni?csak egy telefon és segítünk! Szolgáltatásaink

Üzembe helyezés

Olvassa el figyelmesen a mosógép használati útmutatóját!

Ha az alábbi felsorolt műveletek Önnek problémát okoznak, kérem hívjon Minket bizalommal, mert a SILVANUS MOSÓGÉP SZERVIZ , mosógép szerelés mellett üzembe helyezéseket is vállal.

Ha nincs kiépítve megfelelő víz és csatorna csatlakozás, illetve elektromos csatlakozás keressen Minket, segítünk szakértő, tapasztalt kollégákkal megoldani a problémákat.

 

  • Távolítsa el a szállítási rögzítőket. Ez általában a mosógép hátulján több csavar vagy rúd leszerelésével történhet.
  • Ha van a mosógépnek állítható lába, akkor állítsa be, hogy ne billegjen a mosógép, és közel vízszintes legyen.
  • Csatlakoztassa a mosógép kifolyócsövét egy kiépített szifonhoz vagy tegye kád vagy mosdó szélére. A mosógép kifolyócső szabad végének legalább 60 cm magasan kell lennie, különben a mosógép által felvett víz egyből kifolyik rajta.
  • Csatlakoztassa a vízcsaphoz a mosógépet és nyissa ki a vízcsapot. A mosógép zavartalan működése érdekében a vízvezetékben a víznyomás 0,05 és 0,8 MPa között kell, hogy legyen. A minimális víznyomást a kifolyó víz mennyiségének mérésével állapíthatjuk meg. 15 másodperc alatt 3 liter víznek kell kifolynia a teljesen kinyitott csapból.
  • Dugja be a mosógép villásdugót a fali csatlakozó aljzatba.

Mosógép szervizünk az alábbi márkák javítását vállalja:

Whirlpool , Ignis , Polar , Laden , Electrolux , Zanussi , AEG , Bosch , Siemens , Indesit , Ariston , Hajdú Energomat , Energolux , Minimat , Midimat , Centrilux , Zerowatt , Hansmark , Techwood , General Line , Orion , Candy , Hoover , LG , Samsung , Daewoo , Fagor